Hej livet, här kommer jag!

Det har inte blivit mycket skrivet här på sistone. När uppsatsen väl blev godkänd för framläggning var det som att hela den stenhårda arbetsdisciplin man byggt upp under våren bara rasade ihop och man låg där och flämtade utmattat som en fisk på torra land. Kunde inte ta sig an minsta lilla arbete. Dock var det inte klart än. Uppsatsen skulle läggas fram och försvaras och Curies uppsats skulle opponeras på. Efter det skulle det firas att vi blivit klara.

I morse unnade jag mig min första sovmorgon på ett halvår. Det var välbehövligt för nu när jag äntligen fått den välbehövliga lilla signaturen på att alla moment är godkända och bara slutversionen ska skickas till examinatorn, så är det dags att ta tag i nästa fas av livet: Jobbsökandet. Det ska bli spännande att få testa på något nytt.

Efter studenten sa alla att det var nu livet började. För min del kändes det mer som att det fortsatte, men att det bara blev bättre. Hoppas att samma sak kommer hända nu. Att livet fortsätter, men blir mer intressant, precis som det blev då.

Syftet med den här bloggen, att beskriva en termin av uppsatsarbete, har nu försvunnit. Det gjorde det i samma sekund som professorn sa "...förutom det har jag inga fler kommentarer på din opponering. Den är godkänd." och han skrev dit sin signatur. Därför tackar jag och alla i masterrummet för oss och önskar er en skön sommar och ett fortsatt trevligt liv. För er som blir kvar önskar jag er en trevlig vistelse i masterrummet och att ni lyckas med det som vi andra inte gjorde, nämligen att bemästra termostaten.

Hälsningar,
Skribenten


PS. Skulle ni ha några kogvetrelaterade jobb (gärna inom risk- och säkerhetssektorn) på gång i Stockholm, så säg till. Jag är väldigt intresserad.


Är det så framtiden luktar?

Snart dags för lunch. Dags att höra efter vilka som vill ha sällskap.

Skribenten: vill du luncha med oss idag?

Curie: nej jag stannar nog häääär och luktar på teknologerna

Skribenten:ok gör det du men sätt dig inte på nån humla bara.

RSS 2.0