Frukost

Några från masterrummet testade idag att förtära frukost på ett kondis i stan. En mycket lyckad tillställning. Större delen av morgonen gick åt till att diskutera alternativa sätt att presentera sin uppsatsstudie på. Det vi särskilt fastnade för var att, istället för att skriva en vanlig, torr rapport, göra en konstinstallation med psykedeliska videor, ett live-opererande traumateam, folk som regelbundet blev påkörda av metalliska fordon och med pulserande ljud i bakgrunden. Eller att göra det hela lite som en skattjakt där man själv fick leta upp de olika delarna i rapporten. Försten till slutsatsen skulle vinna. (Eller försten till metoden om man är kogvetare.) Ytterligare ett förslag var att måla uppsatsen som en fresk. Där konstaterade vi att Peterskyrkan i Rom vore den optimala platsen för att nå ett stort publikantal.

Det finns tävlingar för uppsatser som man kan vinna om man har gjort något riktigt bra och innovativt. Vi kände på oss att med en presentation som ovan skulle vi lätt ta hem hela prispallen.

Och nej, vi åt inte av de märkligt grönfärgade bakelserna med suspekt innehåll som fanns på kondiset. Vi är helt enkelt så här urflippade jämt.


Kommentarer
Postat av: Curie

alltså jag finner ingen motivation till att fortsätta skriva på min vanliga, torra rapport efter det här. jag måste göra installationen!

2011-04-21 @ 08:43:00
URL: http://grodahlbom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0