"Ställ dig bara där ute i gatan så..."

Curie skriver exjobb om traumateam och hur de arbetar. Att få tillstånd att observera verkar nu ha löst sig, det enda som fattas är ett traumafall. Vi har på många uppsatsterapiträffar försökt komma på hur hon ska gå tillväga för att befinna sig på plats på sjukhuset just när en traumapatient kommer in. Som ni kanske förstår är såna fall inget man planerar in. Hon har testat på "jour", men det funkade inte, ingen behövde opereras den dagen. Jättetråkigt, tyckte vi såklart.

Eftersom vi tycker synd om Curie som måste gå runt och passivt vänta, tänkte vi att vi skulle lösa det här åt henne. Ju fler observationer, desto bättre brukar vi tänka här på Kogvet. Vi söker därför några "försöksdeltagare" till en studie vi gör. Vi garanterar anonymitet, men inte nödvändigtvis fortsatt livskvalitet. Din medverkan är enkel, du ska helt enkelt bara vandra fram och tillbaka över Lambohovsleden nattetid, iförd mörka kläder och utan reflexer, så många gånger som möjligt. Hur lång tid det kommer ta för studien att genomföras är lite oklart, men du lär märka när du inte behöver fortsätta korsa vägen längre. Som tack för din medverkan får du fika och en biobiljett.

Är du intresserad? Lämna kontaktuppgifter här i kommentarsfältet på bloggen så hör vi av oss. Först till kvarn!

Kommentarer
Postat av: Curie

Jag kan naturligtvis även erbjuda lite debriefing efteråt, förslagsvis på någon universitetssjukhusets trevliga kafeterior, eller inne på salen kanske ifall bara dropp/flytande föda kan intas i det skedet...

2011-02-15 @ 10:05:58
URL: http://grodahlbom.blogspot.com
Postat av: Soldaten

Ska komma ihåg ert erbjudande då det egna arbetet börjar segna till!

2011-02-15 @ 10:52:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0