Ett koffeininspirerat lyckorus

Förra veckan hade Café Zero (även känt som Prego av okänd anledning) sitt 7-årsjubileum där man fick gratis kaffe och bulle och hade chans att vinna en kaffemaskin om man svarade rätt på några frågor. Baddarn, Skribenten och Vintergrillarn var där och gick med liv och lust in i tävlingen. Som de kogvetare vi är utnyttjade vi det nätverk av distribuerad kognition som finns tillgängligt runt omkring oss maximalt (läs: vi googlade tills telefonerna glödde. Ja, alla utom Skribenten då, som har en telefon från 1989 och istället fick samla in fakta via sms).

Döm av vår förvåning när både Skribenten och Baddarn idag fick ett telefonsamtal från detta fik, där det meddelas att Skribenten vunnit ett kaffekort och Baddarn tagit hem förstapriset och därmed blivit ägare till en sprillans ny, superflådig kaffemaskin.

Skribenten är jäkligt avis på Baddarn, men tröstar sig med att ha vunnit ett kaffekort och hoppas lite på att man kan köpa kakor för det, eftersom hon ändå inte dricker kaffe. Vintergrillarn vill att kaffemaskinen ska flytta in i masterrummet och egentligen vore det väl det enda rätta. Den flashiga timern som vi numera har här kräver ju sin ännu flashigare kaffemaskin, eller vad säger ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0