Pojken och the embodied charm - del 3

- Men vad ska vi göra då? Skrek någon ut över salen.

- Vad som är viktigt nu är att vi alla håller oss lugna och rationellt kommer fram till hur vi ska göra för att gå vidare med situationen som vi är försatta i, svarade en av hövdingarna.

- Ähh sluta löjla dig din dumfan, fick han till svars. Vi vet ju alla att vi människor inte är rationella varelser!

- Må så vara, svarade hövdingen, men denna situation kräver att vi agerar på bästa sätt. Hövdingen tog en extra lång paus för att låta hans uttalande sjunka in hos rådet och fortsatte därefter, speciellt efter det som Clark och pojkarna berättade för oss.

Byggnaden som klanen Kognition satt i var gjord av ek och inuti var den dekorerad med planscher från alla världens konferenser som klanen deltagit i. Längst fram fanns en förhöjd scen, på denna scen fanns det tre fint dekorerade stolar, stolarna i sig var ämnade för de tre hövdingarna. Framför scenen var stolar uppradade, precis som det alltid är när klanen hade rådsmöte.

När Clark och pojkarna hade kommit tillbaka till byn hade de snabbt tagit sig till hövdingarna för att berätta vad som hänt. När de hade fått höra historien agerade de snabbt, inom timmen var alla samlade i salen för att tillsammans diskutera fram bästa aktion att ta i detta läge. Det var ont om tid nu. Det skulle inte ta lång tid från den första varningen till att de skulle bli attackerade. Nu fanns det inget rum för misstag längre.

Det var så tyst i salen efter att hövdingen yttrat de orden att om man ville skulle kunna höra vad grannen till höger om en tänkte, men bara om man ville. Hövdingen stod kvar uppe på scenen med en allvarlig min, bakom honom satt de andra två, med lika fullt allvarliga miner. Till slut öppnade han munnen igen för att ge salen sin lösning.

- Jag rekommenderar att vi skickar Clark och pojkarna till ELIZA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0