Sockersuget slår till

Tisdagsförmiddagen spårade ur ordentligt när Tornet och Skribenten började googla receptvideor till profiterols och sedan satt och bokstavligen dreglade ner sina datorskärmar. Piloten och Rocken tittade in och fastnade även de i de tryffeldoppade bakverkens klor, samtidigt som de beskådade hur Tornet och Skribenten sjönk djupare och djupare ner i beroendet när fondanter och mintkarameller och banoffeepajer avlöste varandra ur Googles outsinliga källa till kunskap (och sockersug).

Det hela tog dock en lite oväntad och obehaglig vändning när samtalet gled in på äckliga insekter. Skribenten tipsade om lysmaskar, men kunde själv inte titta på bilderna eftersom de väckte alltför mycket obehag. Rocken kontrade med världens största, och dessutom giftiga, tusenfoting.

Helt plötsligt var sockersuget som bortblåst och alla blev väldigt måna om att återuppta uppsatsskrivandet.

Kommentarer
Postat av: Curie

en sån här (http://www.mongabay.com/images/indonesia/kalimantan/kali9112.JPG), lika stor som min hand, stötte vi på i ett hostelrum i Bolivia. Alla skrek, inklusive de kaliforniska bergsmännen och de härdade vikingaättlingarna. Den flög in i någons panna också.

2011-03-15 @ 11:36:40
URL: http://grodahlbom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0